Opel kadett c2.0ne: distributie merktekens

Bouwjaar: 1991

Hallo,wie kan mij vertellen waar de merktekens staan?

wouter12323

Geplaatst door wouter12323 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Kadett? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

tijne (0), 18 jaar geleden

kadet uit 2005 hoe heb je dat gedaan wouter?

volgens mij staat er op de nokkenas tantwiel een pijltje en die moet naar boven staan(in de kunstof kap zit een inham)

op de krukas tantwiel zicht (als je de poelly er af heb) een pijltjes en die moet naar benede staan(zit weer een inham in de kunstof kap.

ik dacht dat het zo was moet je maar even kijken.

gr tijne

RoelV (0) PRO, 18 jaar geleden

Op het nokkenastandwiel staat een pijltje dat moet inderdaad recht naar boven wijzen, naar de uitsparing in de kunststof kap. Op het krukastandwiel staat een pijltje dat moet op ongeveer 2 uur wijzen, tegen het merkteken op het blok.

wouter12323 (0), 18 jaar geleden

Oke de bovenste heb ik gevonden maar de onderste blijft onduidelijk want als ik de poulie bekijk staat daar een merkteken dus als ik de poulie verwijder is ook het merkteken weg. En is het niet het uitstekende stukje plastic aan de voorzijde van de kap?

RoelV (0) PRO, 18 jaar geleden

Het kan kloppen dat het merkteken op de poelie staat. Dan moet je eerst de riem er om heen doen, dan de poelie terug zetten en dan het merkteken plaatsen. De krukaspoelie kan er maar op 1 manier op.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Kadett of stel zelf een nieuwe vraag.