Opel Astra: elke morgen een lege accu en ventilatie systeem

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1,6

goeiemorgen

sinds een maand heb ik een gloed nieuwe gel accu nu doet het volgende probleem zich voor, elke morgen als ik mijn auto wil starten slaat deze heel moeizaam aan, ik heb ook geen radio, interieur verlichting, of gewoon normaal licht, als ik naar mijn werk gereden bent en mijn auto van 8 tot half 6 stil gestaan heb en naar huis ga, start deze vlekkeloos. nou ben ik terug gegaan naar de garage die mij deze accu geleverd hebben en hebben ze accu door gemeten en 24 uur aan de lader gehangen, nu was het probleem voor 1 week over en elke morgen starte hij als nooit tevoren, tot maandag morgen, wederom het zelfde liedje. wat kan dit zijn? als er iets van spanning weg lekt zou mijn auto 'savonds ook niet moeten starten na lang stil gestaan te hebben???

verder heb ik een probleem met mijn ventilatie, ik heb wel warmte bij het rijden maar hij blaast niet, wat kan dit zijn en hoe is dit alles op te lossen??

gaarne uw hulp

Joost

Geplaatst door

Joost-opel (0)

al 18 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

niet blazen ligt veelal aan een kachelweerstand of zelfs de blower motor (bij een defecte kachelweerstand zou de hoogste stand nog wel moeten werken)
natuurlijk wel eerst de zekeringen controleren

in geval van het leegraken van de accu zou je de dynamo moeten laten testen en daarna nog eventueel lekstroom meting kunnen uitvoeren (of laten doen ) zijn deze 2 in orde dan moet je het toch richting accu moeten zoeken

Knuckles 0
badge

16 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.