Opel Astra: Geluid van radio valt weg bij stoppen

Bouwjaar: 2000

Hallo, we hebben een astra uit 2000 waarin we een Philips DC922 in hebben gebouwd. Hij doet het eigenlijk prima behalve als je stopt of bijvoorbeeld achteruit rijdt. als je zachtjes een meter naar voren rijdt doet het geluid het weer. voor de duidelijkheid: de radio behoud zijn spanning. Ik heb het idee dat de originele boxen via een (standaard opel) versterker lopen en dat deze eigenlijk wordt "gemute". Als je het volume dan ook helemaal open zet dan hoor je het heel zachtjes over de speakers. Ik ben er bijna van overtuigd dat ik iets verkeerd heb gedaan, maar wat?? bedankt alvast voor jullie reactie.

Wim kromhout

Geplaatst door Wim kromhout (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kasperht (0), 18 jaar geleden

Even speculeren, want weten doe ik het niet....Maar zit de draad die de snelheid doorgeeft niet per ongeluk op de telefoon mute aansluiting o.i.d.?

Wim kromhout (0), 18 jaar geleden

Dank je voor het antwoord, volgens mij niet. De radio "speelt" namelijk gewoon door. Ik geloof dat je zelfs: Phone of Mute in het display te zien krijgt als dit gebeurt.

kasperht (0), 18 jaar geleden

Als mijn optie zou kloppen speelt de radio gewoon door, maar wordt het geluid uitgezet, precies wat jij beschrijft dus. Als je phone in display krijgt zou mijn idee zeker kloppen...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.