Opel Omega: in houden 3e versnelling

Bouwjaar: 1998

we hebben een omega met een x25dt, deze auto houd in, of liever gezegd hij heeft een dipje in de 3e vernelling en het vermogen lijkt ook wel niet 100% in de hogere versnellingen. in de eerste en in de tweede versnelling lijkt het ok. maar na de derde lijkt het net of de turbo niet lekker mee werkt terwijl je hem wel hoort fluiten. de opvoerpomp in de tank is al vervangen maar dit was voor het slechte starten. iemand sugesties?

peter8758

Geplaatst door peter8758 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Omega? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

peerbmw (0) PRO, 18 jaar geleden

ik ken de klacht niet maar eerste gedachte: slangen controleren vooral bij de intercooler en aan de voorzijde van de motor bij dat zwarte bakje waar "turbo-diesel" op staat. tweede gedachte: luchtmassa-meter. maar controleer vooral alle slangen goed!!

pvdoore (0), 16 jaar geleden

[quote=peerbmw]ik ken de klacht niet maar eerste gedachte: slangen controleren vooral bij de intercooler en aan de voorzijde van de motor bij dat zwarte bakje waar "turbo-diesel" op staat. tweede gedachte: luchtmassa-meter. maar controleer vooral alle slangen goed!![/quote]
controleer de EGR-klep eens, eventueel de terugname buis van de uitlaat naar de inlaat afbinden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Omega of stel zelf een nieuwe vraag.