Opel Astra: Inbouwen Carkit

Bouwjaar: 2004

Momenteel ben ik bezig met het inbouwen van een carkit in een Opel Astra 1.6 16V. Hier zit af fabriek de opelradio CD70 in. Weet iemand hiervan het aansluitschema van de ISO-stekker zodat ik de constante plus, de plus, de aardedraad, en de mute draad daarvan af kan tappen? Tevens ben ik op zoek naar de mogelijkheid om het geluid van de carkit over de boxen van de auto te laten lopen, weet iemand hoe ik dit voor elkaar kan krijgen?

Roy Z

Geplaatst door Roy Z (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

leo6528 (0) PRO, 19 jaar geleden

Hoi Roy. Acter de radio zit geen ISO stekker meer maar een heel andere stekker. Wat je wil is wel mogelijk, maar zou je dit wel zelf doen???? de radio en het display is met elkaar verbonden doormiddel van een CAN-BUS.achter de radio moet je drie aansluitingen maken en de plus en min moet je ergens anders vandaan halen. de stekkeraansluitingen die je moet maken zijn hele kleine stekkertje en die kan je niet overal kopen.

Leo

Roy Z (0), 19 jaar geleden

Hoi Leo, ik wist noet dat het momenteel een hele andere stekker is geworden, ik heb het hiervoor bij de CDR80 als ik het goed uit mijn hoofd zeg gedaan en daar was het een fluitje van een cent. Zelfs de mutekabel kon je zo vast maken. Ik had eigenlijk de stille hoop dat het nog precies hetzelfde zou zijn. Misschien is het nu beter om in te laten bouwen. Weet jij wel of er ergens een aansluitschema te vinden is?
Bedankt!!

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

http://members.home.nl/Opeltje

onder de knop zelf doen.

Roy Z (0), 19 jaar geleden

Opeltje dank voor je antwoord, maar bedoel je onder zelf doen de optie telefoonvoorbereiding stekker bezetting? En weet je dan misschien ook waar die stekker in een nieuwe Opel Astra zit? Zit die stekker er eigenlijk wel standaard? Of moet je dan de optie telefoonvoorbereiding hebben genomen?

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

ik ben in de war....een astra h heeft een andere radio stekker....dus de stekkers op mijn site gaan niet op helaas. inderdaad is dit een canbus systeem...dus afblijven als je niet weet wat je doet.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.