Opel Astra: Is het nog rendabel om deze auto te kopen

Bouwjaar: 1995

Hallo ik kan een Opel Astra C1.8XEL station LPG G3 uit 1995 kopen met een kilometerstand van 254000. Hij heeft wel een revisie Bij 245000 nieuwe cilinderkop (incl kleppen en nokkenassen), dis.riem, spanrol, geleiderollen en waterpomp. Is het nog te doen om zo`n auto te kopen of kan ik het beter over laten gaan. Ik hoor het graag van iemand de prijs die ik moet betalen ligt rond de 2000 euro.

Dyon1811

Geplaatst door Dyon1811 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

11 Reacties

patje kadettje (0), 19 jaar geleden

Het is niet heel goedkoop gezien de kilometers maar op G3 rijden is wel lekker goedkoop natuurlijk.
En als inderdaad de cylinderkop gedaan is (rekeningen?)dan kan zo'n ding heus nog wel een tijdje mee.Let wel even op roest of raar spuitwerk op de wielranden,komt weinig voor bij deze bouwjaren maar toch voor de zekerheid even kijken.
Verder weinig problemen dus,ja dat kan je best doen.

MartijnGR (0) PRO, 19 jaar geleden

Hmm motorisch lijkt het goed..... idd zou idd wel op roest letten van de wielkast en dorpels... Ook de binnenkant van de voorwielkasten! Daarzitten namelijk ook draagbalken!

Speedy11018 (0), 19 jaar geleden

Bedankt voor de reactie`s nou heb ik nog wel 1 vraag wat is dan wel een redelijke prijs voor deze auto. En hoe lang zou je er nog mee kunnen rijden (hoeveel kilometers) wat zijn eventueel de dingen die je nog tegen kan komen wat kapot kan gaan door de slijtage enz. Ik hoor het graag Groetjes Michel

patje kadettje (0), 19 jaar geleden

Als ie er verder goed uitziet (ook van binnen) dan kan je kijken of je m voor 1750 kan inpikken.
Luiter wel met rijden naar de versnellingsbak of ie niet zingt.
Rij over een klinkerweg voor rammels in de voortrein,draagarmrubbers en stablistator kogels willen nog wel eens stuk gaan,en kijk of alle knoppen en schakelaars goed werken.en kijk goed naar de naden tussen deuren en kleppen etc en zoals al gezegd naar slecht spuitwerk die wijzen op een (zwaar)schade verleden.De meeste auto's hebben wel een schade gehad en da's niet erg maar auto's van deze leeftijd worden nog wel eens goedkoop opgelapt na schade.
Verder eigenlijk gee gekke dingen

Speedy11018 (0), 19 jaar geleden

Nou ik ben vandaag dus wezen kijken maar het was niks de motor was perfect maar de auto had wel wat roestplekken wat zo nog eneens erg is Maar toen ik de deuren onderaan controleerden had ik ineens witte verf aan me handen zitten, hij had waarschijnlijk nog even snel iets bijgewerkt en toen vertrouwde ik het niet meer. Ik moet gewoon weer even verder kijken er komt er vanzelf wel 1. Groetjes Michel

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi,


was ie krokant,


en kon je de telegraaf van gisteren ook nog lezen.. :^)



paul,

patje kadettje (0), 19 jaar geleden

gewoon lekker verder zoeken.
voor dat geld moet je een knappe kunnen vinden
het was dus nog een witte ook.

Speedy11018 (0), 19 jaar geleden

yep het was inderdaad een witte.

patje kadettje (0), 19 jaar geleden

Rotkleur inderdaad,is niet zo sterk qua roestbestendigheid.
Je kan beter voor een metallickleur gaan.
Overigens is de kans op gaten of rotte plekken bij een Astra van 1995 heel gering

mvdkant (0), 19 jaar geleden

wit valt best wel mee hoor, alleen valt het wel sneller op dan bij een andere kleur. mijn kadett is wit maar roestte minder erg dan menig astraatje uit 1992 met andere kleuren (voor het lassen van de dorpel (deze was geen afkeur maar wilde ik zelf))
dan nog iets over de roest, een collega heeft een astra station uit 1995 gekocht met 160000 km op de teller maar ik prikte met mijn wijsvinger zo een gat in de dorpel, onderkant nog wel.

goed uitkijken wat je koopt en prik gerust in de dorpel met een schroevendraaier o.i.d. succes met verder zoeken michel.

Speedy11018 (0), 19 jaar geleden

Ik heb een Alfa gekocht.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.