Opel Zafira: inhouden/stationair lopen op de snelweg

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 16v

hallo,
mijn zafira houdt af en toe in als je 120/130 rijd reageert hij niet meer op t gaspedaal en loopt de motor stationair het storingslampje gaat dan aan,als de snelheid teruggezakt is naar 80/60 km/p.u dan kan ik weer gas geven en dat ong 8 sec en dan zakt hij weer terug. als hij dan weer op t gaspedaal reageert gaat t lampje weer uit.
als ik dan vervolgens 75/80 km/p.u ga rijden dan gaat t redelijk goed. anwb bij geweest maar kan m niet uitlezen en al 2 keer bij de opel dealer geweest om uit te laten lezen maar daar geeft hij aan: een arm mensel. verder weten ze niet echt wat er aan de hand is. het probleem is dat hij het niet elke keer doet maar als hij t doet dan wel lang achter elkaar bv. vanaf a 12 woerden tot a 12 veenendaal daarna van de snelweg af en dan geen problemen meer. weet er iemand wat eraan zou kunnen schelen??

grtzz

rrommel

Geplaatst door rrommel (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Zafira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Heb je ook een foutcode die ze hebben uitgelezen ?

Gr Stefan

rrommel (0), 14 jaar geleden

nee ik heb geen foutcode gekregen de monteur zei alleen dat hij aangaf een "arm mengsel"
grtzz

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Zafira of stel zelf een nieuwe vraag.