Opel Corsa 1.2 s: Intervalrelais

Bouwjaar: 1987

Sinds de aanschaf van deze auto doet de interval het niet van de ruitenwisser. In de vraagbaak staat keurig in het schema vermeld dat de interval wordt opgewekt door een Intervalrelais. Aan de bestuurderskant zitten drie relais maar deze zijn het niet.
Weet iemand waar dit relais zit? Zodat ik hem kan vervangen.

pipo9124

Geplaatst door pipo9124 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

basje (0) PRO, 20 jaar geleden

moet toch lv zitten bij zekering kast.basje

pipo9124 (0), 20 jaar geleden

Daar zitten inderdaad drie relais, waaronder in het midden een intervalrelais voor het knipperlicht. Het lijkt een niet origineel relais want hij namelijk rond en doorzichtig (condensator is zichtbaar), en heeft bovendien maar twee pootjes terwijl de voet drie aansluitingen heeft. Zou dat het probleem zijn?
Of heeft het knipperlicht interval niets met een ruitenwisserinterval te maken.

Kay6167 (0), 20 jaar geleden

Knipperlicht interval en ruitenwisserinterval zijn 2 aparte dingen. Volgens mij (weet niet zeker gewoon ff uitproberen) is de linker de ruitenwisserinterval. Eruitrekken en een nieuwe erin. Kosten (van de een sloopauto) zullen rond de 10 euro liggen.

Groeten,

Kay

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.