Opel Omega: kachelradiateur vervangen omega 2.5 v6

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.5 v6

Mijn kachelradiateur is lek en moet vervangen worden. Moet hiervoor me hele dashboard eruit of is hier iets voor. En als het dashboard eruit moet waar kan ik dan beginnen want ik kan geen schroefje vinden.

patricia98

Geplaatst door patricia98 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Omega? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

opel 95 (0) PRO, 13 jaar geleden

Ja hele dashboard moet er uit. Middenconsole moet eerst weg tellerklok moet er uit dashboardkastje moet er uit.
waar precies de schroefjes zitten weet ik zo ook niet meer. voor de klok moet je dacht ik luchtroosters er uit hebben dan zit daar achter een paar schroeven. Het is gewwn voorzichtig dingen loshalen en dan kijken waar het nog klemt.

williamhabets (0), 13 jaar geleden

bekleding losmaken onder het dashboard daar waar je met je voeten zit tegen de middenconsole let op bij de viercilinder zat dit bij de bijrijderskant ik weet niet bij de 6 pitter links of rechts moet je even kijken.
Er zit achter de bekleding echter wel een ijzere strip deze moet je doorzagen ( kun je later weer terug plaatsen met klinknageltje en wat ijzer.
Zaag ook je bekleding door daar waar het dasboard kastje sluit zodat als je het terugplaats je het niet ziet een beetje klussen en je hebt het heel snel opgelost ongeveer twee uurtjes werk.
Als je het dasboard los moet halen en in elkaar zetten ben je al snel 2 dagen bezig zonder wat je stuk trekt en je ziet er niets van
ik hoop dat je er zo beter uitkomt

patricia98 (0), 13 jaar geleden

Nou ze zijn begonnen met het dashboard eruit te halen. Je schrikt je dood als je hem zo ziet maar goed. Bedankt voor de hulp.

caponetyuh (0), 13 jaar geleden

kijk meens op de forum van oop en dan klik je op techniek en dan op how to doe staat de beschrijf met fotos van dashbord weg halen en ook nog andere tips betrefde omega

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Omega of stel zelf een nieuwe vraag.