Opel Vectra: Kilometerteller verlichting

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine

Onlangs heb ik een vraag gesteld om de kilometerteller verlichting te reparen,toen kreeg ik als antwoord om de roosters van de kachel/koeling eruit te "wippen",maar volgens mij kan dit zo niet heeft iemand een ander idee.Alvast bedankt

Cruys

Geplaatst door Cruys (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

MERCURY 16 (0), 16 jaar geleden

dit is echt de enige manier!!De luchtrooster links en de 2 middelste echt met beleid los wippen met een kleine platte schroevendraaier.(voorzichtig,niets breken of vervormen.)in de roostergaten zitten schroeven,die los maken.Voor dat je de roosters los wipt wel de lucht kleppen sluiten,dit omdat anders de schroeven in de luchtkanaal kunnen vallen,dus een magnetisch schroevendraaier is handig!

Ook de kappen om stuurkolom moeten los,de schroeven zitten recht voor je,achter het stuur,dit zie je door het stuur iets te verdraaien,er zitten kleine dopjes op de schroeven:die wip je eruit.en volgens mij ook 2 schroeven onder de onderkap die los moeten.Als alles los is kan het kunstofpaneel om cockpit eruit.Cockpit paneel ook los schroeven,maar dat spreekt voorzich.

Tip:gebruik een zaklampje om in de roosters te kijken hoe het eruit gewipt moet worden.
het is een hele klus voor leek,maar te doen.WEL MET BELEID!!

SUCCES

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.