Opel Omega: klepdekselpakkingen lek

Bouwjaar: 1999

Hallo,

onlangs heb ik me laten vertellen dat beide klepdekselpakkingen lek zijn. Het schijnt dat er bij bepaalde motornummers er geen losse pakkingen te krijgen zijn maar dat de hele klepdeksel vervangen dient te worden. Kan iemand mij meer info geven hierover? Is dit een bepaalde reeks motornummers of geheel willekeurig? Zijn deze pakkingen zelf te vervangen of is het beter dit te laten doen bij een vakman?

Misschien is er iemand die mij een goede raad kan geven.

Bij voorbaat dank..

Geplaatst door

roydebets (0)

al 19 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

losse pakkingen voor een bouwjaar 1999 zijn gewoon leverbaar(dat probleem speelt alleen in de eerste bouwjaren).en of je dat zelf kunt? ligt aan je eigen handigheid! pakkingen op zich stelt niet zo heel veel voor maar de omliggende onderdelen kunnen een probleem worden. als je twijfelt moet je het niet doen!!

peerbmw 0
badge

18 jaar

Klopt een paar maanden geleden, zijn mijn klepdekselpakkingen ook vervangen, alleen de pakkingen en dus niet de hele klepdeksel.

grt

Rbongers2000 0

18 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Omega of stel zelf een nieuwe vraag.