Opel Omega: battery afstandbedienings c.v.

Bouwjaar: 1997

Hoi de battery van afstandbedienig v/d c.v. is in no-time leeg (binnen 2 wkn ), c.v.(via de afstandbediening) werkt ook niet meer optimaal ; van het slot af werkt prima maar om hem op het slot te doen moet je even ong. 20 sec wachten,gewoon met de sleutel werkt het systeem prima,ben benieuwd na een verklaaring,bvd Jan E.

Jan4887

Geplaatst door Jan4887 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Omega? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

peerbmw (0) PRO, 18 jaar geleden

radio verkeerd aangesloten of in ieder geval spanning op het w-contact van de auto en dit duurt inderdaad bij sommige radios ongeveer een twintig seconden. het w-contact is de aansluiting in de radiostekker waar nog spanning op blijft staan totdat de sleutel uit het contact getrokken wordt!!

Elzo (0) PRO, 18 jaar geleden

Zou kunnen , heb laatst idd. een poosje een andere radio gehad , maar nu met mijn eigen radio nog niet weer geprobeerd omdat ik dat battery wisselen flauw was , snap trouwens het verband niet tussen het w-contact e/d afstandbediening en zou het kunnen doordat er nog 20 sec. spanning op de w-aansluiting blijft staan , er piekspanning in mijn afstandbediening ontstaat en daardoor de battery zo snel naar de klote is ???????

peerbmw (0) PRO, 18 jaar geleden

nee doordat er spanning blijft staan op die draad veroorzaakt door de radio, laat de portiervergrendeling zich niet sluiten!
twee: ontlading van de batterij is vaak een probleem in de afstandbediening zelf.

Mistral (0), 18 jaar geleden

De aansluitingen van de batterij op de printplaat opnieuw solderen. Hier ontstaat vaak een koude breuk en lijkt het alsof de batterij snel ontladen is. Succes verzekert.

Jan4887 (0), 18 jaar geleden

Originele radio v/d week terug geplaatst en de aansluitingen op de printplaat gereinigd en alles werkt weer perfect , bedankt voor de info !!!!!!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Omega of stel zelf een nieuwe vraag.