Opel Omega: Sierstrip op achterportier raakt voorportier

Bouwjaar: 1996

Hallo

de sierstrip op de achterportier is wat losgeraakt en komt nu tegen de voorportier aan, waardoor het hoekje nu omkrult. Hoe kan ik dat hoekje weer vastmaken?

groet

Peter

citycruiser

Geplaatst door citycruiser (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Omega? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

interet (0), 18 jaar geleden

Dit is niet meer vast te zetten ik zou gewoon even een nieuw stripje kopen met nieuwe drukkertjes. Zo ben je direct van je probleem af.
Gr Edwin.

Mistral (0), 18 jaar geleden

2 zelftappers.

dupl-u-31272-5dd14a35cc45a+RVDK (0), 18 jaar geleden

heb het zelfde probleem , maar een goede feun of verfafbrander en goede kit moet het lukken (wel de lak adekken met iets wat niet meteen brand ) stripje kost 80 euri bij de dealer

sjaak10918 (0) PRO, 18 jaar geleden

dubbelzijdig tape en van tevoren goed ontvetten.

rottierood10479 (0), 18 jaar geleden

Wat Rob Verkerke zei gaat perfekt!!!!!!Zo heb ik het ook gedaan en daarna met een goede montage kit vastgezet.Zit als een huis.
gr Marcel.

Martijn7427 (0), 18 jaar geleden

Heb ik ook gehad. Vastkitten kan wel, maar je blijft toch zien dat het hoekje omgekruld is geweest. Een nieuwe strip kostte mij 56 euro en geen 80. Als je eerst gaat kitten en later besluit de strip te vervangen, kun je de kit er af gaan schrapen...

Martijn

citycruiser (0), 18 jaar geleden

Hallo allemaal,

bedankt voor de reacties. Ik heb vanmorgen een nieuwe strip gehaald, kostte inderdaad 56 euro, maar dat is wel zonder btw.....
Ik heb nog 2 vragen: moet de binnenbekleding van de deur eraf om de strip te (de)monteren?
en met welk spul kan ik de lijmresten verwijderen?

groet

Peter

Martijn7427 (0), 18 jaar geleden

Ik heb de lijmresten met stickerverwijderaar doordrenkt en dan heel voorzichtig lossteken met een plamuurmes. Kijk uit dat je de lak niet beschadigd.
De bekleding hoeft niet verwijderd te worden. De strip zit vast met doppen die op de strip zitten geschoven. Die doppen zitten weer in ronde gaten in het portier geklikt. Ik heb de oude strip er gewoon afgetrokken en daarna de doppen overgezet op de nieuwe strip. Daarna kan je hem zo vastklikken.

Groeten,

Martijn

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Omega of stel zelf een nieuwe vraag.