Opel Astra: km teller toerenteller staan stil knipperlichten stuk

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0dth

maand geleden een astra g gekocht. gisteren een aanhanger aan me auto gehangen maar nu staat me km teller op 90 me toerenteller ook omhoog knipperlichten werken niet, met een draaiende motor verlichting aan zetten gaat me brandstoflampje knipperen en links daarvan nog een rood lampje. zekeringen lijken goed achteruitverwarming doet het ook niet en me gevarenlichten ook niet meer. iemand enig idee word dit ritje naar de dealer voor de computer te hangen?

mvg sebastiaan

sport-edition2

Geplaatst door sport-edition2 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

GercoXXL (0), 16 jaar geleden

Ik denk dat de regeleenheid (van waaruit de verlichting wordt gestuurd) is overleden. Zal dus wel een ritje naar de dealer worden.

succes

grt. Gerco

Willem12089 (0) PRO, 16 jaar geleden

waarschijnlijk een sluitingkje gehad in de aanhanger verlichting.

Hiermee kan je behoorlijke schade aanrichten aan de voertuig eletronica.

Neem de accu pool eens los voor de tellers te resetten.

Willem

sport-edition2 (0), 16 jaar geleden

probleem is opgelost blijkbaar toch een zekering ben naar de dealer geweest en die heeft de zekering van de timer vervangen waardoor alles ineens weer werkte, dus probleem opgelost accupool had ik ook los gehad maar ja dat werkte dus niet door die kapote zekering.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.