Opel Vectra: knipperlichten blijven branden

Bouwjaar: 1997

Hallo mensen,

Ik heb sinds kort een Vectra-sedan uit 1997. Nu is het zo dat sinds gisteravond mijn knipperlampen alleen maar blijven branden als ik een richting aangeef. dit geld ook voor het gevarenlicht als ik dit knopje bedien.

ik zag in een ander item dat ik aan het relais moet denken. hoe herken ik de goede? kheb begrepen dat er meerdere relais zijn.?

opmerking: mijn AB van de vergrendeling doet het niet als de autoradio erin zit. (openen wel, sluiten niet)Zou dit een relatie kunnen hebben met het eerst genoemde probleem. (oorzaak)

Alvast bedankt voor een reactie a3aan.

Adriaan132

Geplaatst door Adriaan132 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Adriaan132 (0), 18 jaar geleden

de relais zijn het niet..

peerbmw (0) PRO, 18 jaar geleden

misschien de multi-timer in de zekeringkast overleden. werken de ruitenwissers en alles wat tijdgerelateerd is wel? en niet te vergeten de zekeringen te controleren...!!

Willem12089 (0) PRO, 18 jaar geleden

Storing in het centrale deur vergrendeling kastje of multitimer defect

Willem

Adriaan132 (0), 18 jaar geleden

Gisteren was ik bij de opel garage, ze hadden heel even tijd. maar toen ik terug kwam deed opeens me ruitenwisser het raar in de 1e stand. overige standen werkten wel normaal. alleen de relais ervan was even losgemaakt.

morgen wordt ie nagekeken. een nieuwe relais hadden ze niet op voorraad. had ik namelijk graag even willen proberen.

Adriaan132 (0), 18 jaar geleden

Het was idd de multitimer. voor een vectra kost deze mij ongeveer 100 euro. Alles doet het weer! bedankt voor het meedenken

Willem12089 (0) PRO, 18 jaar geleden

mooi dat het weer werkt:)

Willem

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.