Opel Astra: knipperlichten,kilomterteller werkt niet en de alarm/cv ook niet

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 8v

zaterdag is er een andere radio ingebouwd, rij weg bij die zaak wil de ri aanwijzing aanzetten naar rechts en toen Pats zekerring kapot dus thuis aangekomen wil een andere zekerring erin doen Pats zekerring 2 kapot dus ik vandaag ff trug naar die zaak om ff na te vragen hoe en wat het ligt niet aan de inbouw zeggen ze.Maar ze hebben het nagekeken net nu blijkt de module kapot te zijn waar cv op aangesloten zit rechtsonder bij de voetenruimte dat begon lichtjes te roken.

wie kan me helpen of heeft dit ook is meegemaakt
bvd

astrajohn

Geplaatst door astrajohn (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Petje57 (0) PRO, 16 jaar geleden

Ik zou toch maar eens beginnen met de radio er uit te (laten) halen.
Het kan best toeval zijn maar ik geloof daar niet zo in.
Vermoedelijk is er toch een fout gemaakt met het aansluiten. Meestal gebeurd dit als er geen verloopkabels worden gebruikt en dus de stekkers er worden afgeknipt en de boel met kroonstenen weer aan elkaar gezet wordt. Er zit in ieder geval een beste kortsluiting in.
Ik zou wel even de stekker v/d cv-moduul loshalen en deze eerst maar vervangen. Eerst zorgen dat dit weer goed werkt en dan de radio er weer in.

Gr.

astrajohn (0), 16 jaar geleden

Ok bedankt alvast Petje57

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.