Opel Astra: Koppeling verliest druk

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.3

Hallo heb het volgende probleem wie kan me helpen heb een astra h heb er de koppeling,vliegwiel ,en hydraulisch druklager van vervangen vanwege geluid maar nu is het volgende probleem ontstaan als de auto een nacht staat dan verliest hij druk in de koppelingspedaal en moet ik een paar keer pompen voor ik weer normaal kan schakelen heb de afdichtrubber van de leiding bij de bak al twee maal vernieuwd maar probleem blijft ,de hoofdkopelingcilinder heb ik nog niet vervangen omdat hij het van te voren ook gewoon goed deed en daar zijn we niet aangeweest wie heeft er een idee wat het probleem kan zijn ???

hossie

Geplaatst door hossie (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

skiqpy (0), 13 jaar geleden

welke koppelingscilinder heb je vervangen. Bij de versnellingsbak of van het koppelingspedaal? Ten tweede heb je goed ontlucht, desnoods onluchten met vacuum.

hossie (0), 13 jaar geleden

ik heb het hydraulisch druklager vervangen wat in de bak zit omdat deze geluid maakte niet vanwege drukverlies dat is daarna pas gekomen

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Heb iets soort gelijks met een Bmw..

Auto heeft prima gefunctioneerd, alleen 1 jaar stil gestaan.

Nu hij weer rijd ook problemen met druk verlies van de koppeling, nieuwe cilinder op de bak gemonteerd en geen resultaat, nieuwe olie erin want de oude was vies en ook niks, handmatig ontlucht en met vacuum en jawel weer niks, ga komende week de cilinder bij het pedaal maar vervangen..

Er is ook slecht mee te rijden zo, als de motor uit staat en je drukt een paar keer op het pedaal is de druk perfect, echter heb ik gemerkt dat als de motor loopt het lijkt of de druk dan varieerd, dus minder word af en toe..Het kan ook toeval zijn natuurlijk.

hossie (0), 11 jaar geleden

Probleem opgelost nieuwe rubber ring in de leiding van de koppelingcilinder gemonteerd probleem opgelost

Hans4040 (330) PRO, 11 jaar geleden

Toch snel gedaan...
Bedankt voor de feedback.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.