Opel Antara: koude climate control / airco

Bouwjaar: 2009

Mijn opel antara heeft zowel airco als climate control. In het begin word de auto prima verwarmd. Als hij eenmaal op temperatuur is begint hij koude lucht te blazen via de openingen bij de voorruit.
Dit kan ik dan niet meer beïnvloeden, behalve als ik de airco op de voetenstand zet. Doe ik dit weer in combinatie met de voorruit, krijg ik daar weer koude lucht.
Heeft iemand hier ervaring en weet hoe ik dit kan verhelpen.

Theo Rooijakkers

Geplaatst door Theo Rooijakkers (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Antara? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1470) PRO, 8 jaar geleden

Hij heeft ze niet alle 2 , ze noemen het airco als de temperatuur niet automatisch geregeld wordt en climate controle als je een digitale display hebt waarop je de temperatuur kunt instellen .
Ik zou beginnen met het systeem uit te laten lezen , er kunnen verschillende oorzaken zijn , kachelkleppen die niet goed aangestuurd worden , temperatuurvoeler/s defect bv.

Theo Rooijakkers (0), 8 jaar geleden

Dat is inderdaad al gebeurd en geeft geen afwijkingen.
Het is inderdaad een automatisch geregelde airco en er zit een sensor in het dashboard die de kwaliteit van de lucht regelt.
Zou het kunnen zijn dat ik een andere instelling moet kiezen

rene9506 (0), 8 jaar geleden

Soms wil het ook nog wel eens helpen om de kleppen te resetten

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Antara of stel zelf een nieuwe vraag.