Opel Astra: lamdaspanning te hoog???....

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800 16v sport

bij een warm gereden motor en ALLEEN bij stilstand gaat het Motormanagment-lampje branden. Schakel je de auto even van het contact, gaat het MM lampje weer uit waarbij het vervolgens weer bij stilstand gaat branden.

na uitlezen foutcode, P0130 lamdasensorspanning te hoog. lamdasonde is vorig jaar net vervangen en is er gekeken naar een volgende stap. Nu heeft de garage de luchtmassameter vervangen, maar ook dit mocht niet baten. voordat ik de auto weer naar de garage breng zou ik graag wat info willen verzamelen over hoe en wat.

vorig jaar namelijk veel nieuwe onderdelen in de motor gekregen, maar bleek achteraf dat de computer het probleem was. met als resultaat veel geld kwijt aan onderdelen die waarschijnlijk niet eens vervangen hoefde te worden.

marcel7

Geplaatst door marcel7 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

matthijs26 (0) PRO, 16 jaar geleden

Ik heb dit zelfde probleem bij een vectra 1800 16v gehad.Degene die dit kan oplossen is Carlo Spreewenberg Automotive Kanaalweg 11 5766pn Griendsveen tel.0493 529397.Ik meen dat het probleem in de computer zat,en dit kan hij repareren.Succes,Matthijs

Opeltje (0) PRO, 16 jaar geleden

of bij onze sponsor onderdaan deze site

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.