Opel Corsa: Lamp en onderstel probleem

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 16v

Hallo,

Gister heb ik mijn lampjes in de koplamp allemaal vervangen, na het vervangen zit de hoogteverstelling constant te corrigiren met een hoop gezoem. Ik snap niet wat er aan de hand is.... ook heb ik het idee dat die lamp stuk minder vel is maar dat kan dan zijn doordat ie helemaal omlaag staat ofzo.... iemand een idee? ( Dit probleem is alleen bij de rechter koplamp gekomen, links is niks aan de hand) En voor het vervangen zowel rechts als links niks aan de hand.

Verder ook nog dit,

Zodra ik op slecht wegdek rij rammelt het onderstel behoorlijk.... op goed wegdek is er niks aan de hand en hij licht ook als een blok op de weg.... zijn dit de draagarmen ofzo die hun langste tijd gehad hebben? Ik heb het idee dat het zowal voor als achter is.

Alvast bedankt.....

JalkePeters

Geplaatst door JalkePeters (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Petje57 (0) PRO, 16 jaar geleden

Vermoedelijk heb je met het verwisselen van de lamp te hard tegen de reflector gedrukt en de elektromotor van de hoogteverstelling losgedrukt.
Oplossing: stelmotor kun je losdraaien ( bajonetsluiting), daarna reflector naar achteren trekken, kogeltje van stelmotor weer aan reflector haken en motortje weer vastdraaien.
Het rammelen zal waarschijnlijk een versleten kogeltje van de stabilisatorverbindingstang zijn. Zijn apart te vervangen (stangetje).

Gr.

JalkePeters (0), 16 jaar geleden

Kan je me iets duidelijker vertellen waar alles zit etc? Want ik snap je wel maar weet niet hoe ik het moet oplossen omdat ik niet weet waar alles zit. Bedankt voor je hulp alvast!

En als ik een OBB9160 V.Stabilisatorstang Corsa 00- ook Combo/Tour 02- Vectra 96-99/99-02 € 14,40 bestel en vervang is dat dan wat je bedoelt? Ik begrijp ook dat je voor elke kant 1 nodig hebt?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.