Opel OPEL ASTRA H: Lawaai koude motor

Bouwjaar: 2004

astra h 2004 Z17DTH

Als de motor koud staat , dan maakr de v riem lawaai . Wij hebben reeds de v riem , de spanrol en een looprol vervangen ; ook hebben wij de polie afgesteld met een mal (Opel ) maar dit brengt geen oplossing
de wagen heeft ook het probleem dat de cruise control soms niet kan ingeschakeld worden ( de klant duwt niet op koppeling of rem )
een ander probleem is 1 keer gebeurd : de remlichten begonnen vanzelf te branden zonder dat de klant in de wagen zat.
En nu onlangs begon al rijdend de achterste ruitenwisser te gaan zonder iets te doen en hij kon hem nie uitzetten

iemand een idee over deze probleempjes ?

opc8275

Geplaatst door opc8275 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

RoelV (0) PRO, 19 jaar geleden

Is het een originele riem? Nee? Leg er een originele op en wellicht is het over. Riemen als Gates piepen erg vaak namelijk.

astra720 (0) PRO, 19 jaar geleden

het electries spook in de auto lijkt mij te komen van het rec zit er een trekhaak op gemonteerd ? omtrend de riem nog geen probleemen gehad

opc8275 (0) PRO, 19 jaar geleden

het is een originele riem , er zit geen trekhaak op ;

iemand nog ideeen ?

DAVID2014 (0), 19 jaar geleden

heb ook al problemen met riem gehad hetzelfde type wagen. Het leek mij alsof het gepiep van de aircopomp kwam omdat bij uitgeschakelde airco er geen lawaai meer was.

opc8275 (0) PRO, 19 jaar geleden

en heb je de aircopomp vervangen ?

DAVID2014 (0), 19 jaar geleden

nee, nog niet, omdat de klant smorgens, als hij hem koud startte, het meest gepiep had, heb ik hem gezegd dat hij eens moet starten smorgens met uitgeschakelde airco. Hij reed immers constant met de airco aan. Hij is nu nog niet terug geweest dus tzal afwachten worden wat de klant zegt.

sjaak10918 (0) PRO, 19 jaar geleden

om problemen met de airco (schimmel en luchtjes) te voorkomen hoor je de airco 5 min voor het uitzetten van de auto uit te zetten

fvogel1 (0) PRO, 19 jaar geleden

De cruise control werkt alleen als je eerst een keer op de rem hebt getrapt (net als bij een Vectra C en een Signum)Dit weet een klant niet en moet dus eerst verteld worden voor je zelf een hoop tijd en geld gaat weg gooien.

fvogel1 (0) PRO, 19 jaar geleden

Heb je de REC al met de laatste software ge update? en de massa van het REC al goed gecontroleerd?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.