Opel Corsa: luchtmassa meter

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.3 cdti

wie helpt ons, het bekende probleem van de corsa gehad met de egr klep alles vernieuwd maar nu doet het probleempje voor nieuwe luchtmassa meter er in laten zetten gaat er een lampje branden , garage heeft er toen een originele lmm in gezet. lampje ging uit maar nu houdt hij wat in wat zou nu weer het probleem zijn want toen we de andere erin hadden reed hij goed maar een foutmelding op het dassboard is geen gezicht.

hans1964

Geplaatst door hans1964 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

hellbat (0) PRO, 11 jaar geleden

Dus met een nieuwe luchtmassameter loopt hij goed, maar geeft een foutmelding ?????

Welke foutmelding dan ?????, Begint te klinken als een gescheurde aanzuigslang oid.

hans1964 (0), 11 jaar geleden

hoi hellbat , de monteur had er een lmm ingezet omdat dat de foutmelding aangaf in de computr bleek dat het dat niet was toen verstuiers laten testen bleek het egr klep te zijn. maar nu gaat er een oranje lampje branden lampje van een motor, toen heeft de hij een lmm bij de dealer gehaald lampje uit maar houdt die iets in en in het begin ongerelegelmatig toeren tal . wat is het

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.