Opel Vectra: Luchtmassasensor

Bouwjaar: 1998

Voor 3 maanden terug had ik de maf sensor defect. Deze is vervangen maar nu heb ik voor mijn gevoel exact de zelfde symptomen (trekt in ze'n geheel niet meer) maar het motor storingslampje gaat niet branden. Wat kan er aan de hand zijn?

bert1175

Geplaatst door bert1175 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Willem12089 (0) PRO, 19 jaar geleden

Opnieuw uit laten lezen, bij mijn auto hebben ze ook een defect opgespoord zonder dat mijn diagnose lampje ging branden tijdens rijden (krukas sensor was defect)

bert1175 (0), 19 jaar geleden

Is gisteren inderdaad gebeurd, ERG en MAF sensor zijn beiden geregistreerd. Na testen blijkt de ERG goed te reageren, de MAF sensor is reageert onvoldoende op de bewegingen van het gaspedaal. Morgen de MAF sensor omruilen onder garantie.

qengelberts (0) PRO, 19 jaar geleden

Ik heb zo ongeveer de zelfde klacht. Krukas en nokas sensor zijn bij mij stuk. Maf sensor is goed bij mij nu. Auto trekt niet snel op en de board pc geeft een hoop aan storingen aan. Volgens dealer zou het die 2 moeten zijn en dan opgelost moeten zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.