Opel Astra 2016: Media display reviseren of vervangen?

Bouwjaar: 2016, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: B14XFT, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 110

Sinds een tijd is mijn scherm in de auto kapot (navigatie/ apple car play, achteruit rij camera etc.) hij geeft wel (radio)geluid maar geen beeld. Waarschijnlijk een lampje kapot oid want je kunt hem wel (blind) met de touch toetsen bedienen.

Nu heeft de dealer een ruilsysteem waarbij je een gereviseerd display van een voorganger krijgt en ze deze vervangen voor de mijne welke weer opgestuurd wordt ter reparatie voor de volgende persoon. Hier zit drie maanden garantie op.

Ik vraag mij af of ik niet beter een nieuw display kan laten installeren? Het verschil in kosten is zo’n 750 voor de gereviseerde en 1300 voor een nieuw scherm. Een nieuwe heeft een jaar garantie. Je weet bij een gereviseerde immers niet hoe oud het scherm daadwerkelijk is, zit er geen maximale levensduur -ondanks reparatie- op die dingen?

Dkoolen

Geplaatst door Dkoolen (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.