Opel Astra 2006: Progammeren, Dak wilt niet open.

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 77

Hallo hallo, om te beginnen mijn naam is marco, en ja ik ben nieuw hier op het forum, en in de wereld van het autorijden, of nou ja toch bijna haha.
Bijna mag ik mijn praktijk-lessen gaan doen en rondjes rijden in een opel astra H twintop (dak gaat momenteel niet open), kijk er ontzettend naar uit, maar tot die tijd, wil ik ook nog wat kleine dingentjes erin gaan aanpassen naar mijn kleine, niet al te overdreven wens, ik wil bijvoorbeeld wel led-knipperlichtjes aan de zijkant en een hele kleine subwoofer ergens in de auto plaatsen, suggesties zijn altijd welkom, maar euhm ja de vorige eigenaar, was ook wel een kleine kluns denk ik, want er zit een trekhaak onder de twintop en de kabel voor 12v zei die voor de trekhaak loopt dwars door de auto, ik heb geen idee waar die hem op heeft aan gesloten net als de goedkope ledlampjes van de action onder het dashboard, hier ga ik binnenkort samen met mijn broertje verder naar kijken, maar ja al die dingen, zijn gewoon even met de handen bezig zijn en dat komt wel, alles op ze tijd, maar ook zit Cruise-Control hier niet standaard op, nu heb ik via een filmpje al gezien dat het redelijk makkelijk is om dit te installeren, maarr.. de opcom die ik heb van ”version: 201008, werkt niet op deze wagen, voorheen [8 jaar terug] heeft die wel goed gewerkt op de twintop van mijn vader (was van 2009) de mijne is van 2006.

Dus wie oh wie, zou mij eens kunnen helpen met een juiste OBD + Driver & Software?
– Wat wil ik ermee doen?, Anti car-jack aan zetten, cruise-control instellen, het dak eventueel opnieuw, actief zetten indien deze is uitgeschakeld door de vorige eigenaar (als dat mogelijk is) en nog een paar kleine dingentjes betreft de lampen instellen, zoals follow me home bijv.

Wat voor wagen heb ik tot mijn beschikking?

Opel Astra H Twintop 2006
1.6 benzine 105 pk
En verdere specificaties indien nodig, moet ik eventjes op de papieren kijken!

Bedankt alvast voor iedereen, die mij wilt en kan helpen

Pilariepa

Geplaatst door Pilariepa (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.