Opel Omega: mm lampje gaat spontaan aan.

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: x20xev

het volgende probleem doet zich voor: als ik hem start als hij koud is loopt hij goed en geen storing,maar als hij even heeft gelopen en ik heb hem uit zet en ik start hem na ong 20min dan start hij gewoon en maar met mm lampje en als je dan rijdt dan rij je op noodprog maar als ik tijdens het rijden het contact uitzet en weer aan geeft hij geen storing meer totdat ik hem weer uitzet en start,maar als je hem dan een nacht laat staan loopt hij goed.maar hij geeft ook weleens een dag geen storing.
wie heeft er raad of heeft dit ook mee gemaakt?

spooks

Geplaatst door spooks (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Omega? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

moderator (0) PRO, 14 jaar geleden

Eerst uit laten lezen. De storing(en) worden opgeslagen.

spooks (0), 14 jaar geleden

klopt moet ik nog laten doen maar hier bij de opel dealer moet ik een afspraak maken maar ik weet niet precies waar hij een storing geeft

moderator (0) PRO, 14 jaar geleden

Die storing van vorige week kunnen ze de komende week ook uitlezen omdat die dus opgeslagen wordt in het geheugen. Het uitlezen hoeft dus niet op het moment dat de lamp brandt.

spooks (0), 14 jaar geleden

prob is inmiddels op gelost. het was de nokkenas positie sensor en een slechte accu

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Omega of stel zelf een nieuwe vraag.