Opel Frontera: motor stilgevallen

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2 16vdti

Ik heb gisteren de opel frontera van mijn vrienden afgesleept naar de opel dealer ,de wagen had plotseling geen vermogen meer maar bleef wel stationair draaien ,na hem uitgezet te hebben wou hij niet meer aanslaan het motorelektronica lampje is wel gaan branden wat kan dit probleem zijn?

Roger10

Geplaatst door Roger10 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Frontera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Roger10 (0), 15 jaar geleden

De dealer zegt dat de stuureenheid stuk is,deze moet eerst vervangen worden (1200euro)en dan kunnen ze pas zien of de inspuitpomp nog intact is,ik vind dit een raar verhaal of kunnen deze 2 onderdelen tegelijkertijd stuk gaan,heeft het een met het ander te maken?

Roger10 (0), 15 jaar geleden

Niemand die iets soortgelijks aan de hand heeft gehad?

patricks (0), 15 jaar geleden

Dealers zijn oplichters! Die willen wel verdienen aan je. Second opinion bij een vakgarage zou ik doen.

Roger10 (0), 15 jaar geleden

nadat de stuurdoos vervangen was bleek dat de inspuitpomp ook stuk was kostenplaatje omenbij de 4000euro,ze hebben de wagen overgenomen voor 1500euro echt schandalig vind ik!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Frontera of stel zelf een nieuwe vraag.