Opel Astra: motordiagnoselampje gaat branden bijstationair lopen

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6szr

Het diagnoselampje gaat branden bij stationair lopen als hij langer als 1minuut stilstaat als ik hem opnieuw start is hij weer uit al 2x achterelkaar voorgekomen wat kan dit zijn???stationair blijft hij wel bijregelen om en na bij 1000 tot 1100 toeren

astrafan737

Geplaatst door astrafan737 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

moderator (0) PRO, 14 jaar geleden

Storing uit (laten) lezen. Zo is er weinig over te zeggen en wordt het gissen.

astrafan737 (0), 14 jaar geleden

heb hem laten uitlezen bleek nullastregelklep te zijn eerst goed gereinigd alles maar geeft daarna weer zelfde storing code aan twijfel toch wel om te vervangen merk met rijden niets of kan ik er wel van uitgaan om hem te vervangen?

vinci (0), 14 jaar geleden

Interessant, doet mijn oude Kadett 1.4i '90 ook. Moet ik nog verkopen, wel leuk als ik het eerst nog even kan repareren natuurlijk.

Zal hem ook eens uit laten lezen. Als het ook aan de nullastregelklep blijkt te liggen vind ik het wel interessant als je even post hoe je het hebt opgelost...

Als ik meer weet zal ik dat ook doen...

john88 (0) PRO, 14 jaar geleden

ik zou de voetpakking van de gasklep even checken
deze wil nog wel eens scheuren
dit geld ook voor de kadett

mvg john88

vinci (0), 14 jaar geleden

Zal bij de mijne niet het probleem zijn denk ik, heb er vorig jaar een nieuwe kopakking in gezet en alle pakkingen in en onder het Multec injectiecarb. vervangen. En nog een waslijst meer...(waterpomp, radiateur, slangen, temperatuursensor, gasklep-potmeter, V-snaar en distributieriem, kopbouten, luchtfilter, ECU...etc.etc.)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.