356 bezoekers online

Opel Astra: motormanagement

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

hallo ik heb een probleem laatst was ik aan het rijden. ik stop om te tanken toen had ik getankt en ging het motormanagement knipperen en toen wau hij niet meer starten .
toen heb ik hem aangeduwd, maar zins dien ik hemn toen had uit gedaan wau hij de volgende morgen helemaal niet meer, ook niet aanduwen,waar ligt het aan iemand een idee of die het zelfde heeft meegemaakt en wat kan ik er aan doen groetjes

ferdijs

Geplaatst door ferdijs , lid sinds 9 jaar geleden

6 Reacties

harnak, 9 jaar geleden

toevallig geen diessel getankt?

ferdijs, 9 jaar geleden

nee hahah

patie, 9 jaar geleden

Heb met mijn corsa ook dat probleem soms gaat het mm lampje knipperen en valt hij dadelijk terug stil. Bij mij helpt het als ik dan de accu terug volledig oplaad, daarna doet hij dat niet meer. Laat ik de accu niet bij dan kan ik wel 15 keer proberen te starten vooralleer hij wil aanslaan. Probeer eens met de accu eens heel goed op te laden. Helpt bij mij.

Willem12089 PRO, 9 jaar geleden

Knipperen van het motor management lampje duid op niet herkend worden van de sleutel door de startonderbreker.

Willem

patie, 9 jaar geleden

ja had ik ook ben naar de garage geweest en hebben hem uitgelezen, was iets van centrale regeleenheid stuk, ze konden het vervangen, koste 250euro denk ik maar daarbij wisten ze niet of het probleem ging opgelost zijn. Dus heb ik dat maar niet laten doen met gevolg dat ik af en toe de accu moet opladen als hij knippert of wel eens goed tegen te teller duwen, heb ook horen zeggen dat het misschien slecht contact kan zijn?

patie, 9 jaar geleden

probleem blijft zich af en toe nog voordoen dus we blijven verder zoeken, zolang hij nog start is het goed.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.