Opel Astra: Motormanagement lampje + LPG

Bouwjaar: 2001

Ik heb problemen dat het lampje vaak brand en dat de auto in de noodloop gaat rijden. Opeldealer geweest en de bougies waren kapot. Na een tijdje begon het probleem opniew. Lampje ging weer branden maar auto reed nog wel goed. Na een poosje begon de auto toch weer raar te doen. Weer naar garage maar geen foutmelding gevonden omdat het lampje toen toevallig weer niet ging branden. Op dit moment loopt de auto weer in de noodloop.

Heeft het te maken dat de auto niet goed op LPG loopt. Hij stottert heel veel op LPG. Misschien maakt dit de Bougies wel kapot. Of kan dit ook een ander probleem zijn? Onsteking?

Als het lampje brand, gaat het niet weg wanneer ik op benzine overschakel.

yamaha

Geplaatst door yamaha (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

primera p11 (0), 18 jaar geleden

Rijd de auto eens een poosje op benzine en kijk of de storing dan ook optreed.
Gebeurt dat niet dan zit het in het lpg systeem.
Als het in het lpg systeem zit, ga er dan mee naar een gasspecialist en laat dan niet een gewone garage er aan prutsen want die komen er vaak toch niet uit en je bent een bak geld kwijt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.