Opel Astra 1.6 Club: Motormanagementlampje

Bouwjaar: 1999

Ik heb sinds kort een Opel Astra, sinds vorige week valt het mij op dat mijn motorlamje blijft branden als hij op contact staat. Bij het starten gaat hij wel uit. Ook brandde hij een keer onder het rijden. Ben bij de garage geweest waar ik hem weg heb en daar zeggen ze dat dat bij alle opels zo is. Wij hebben ook nog een Vectra en daar is dat niet bij, dus ik vind het een beetje een raar verhaal. Wie kan mij helpen?

Natascha8049

Geplaatst door Natascha8049 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

remco9422 (0) PRO, 20 jaar geleden

Volgens mij blijft ie ook branden tijdens contact. Als je daarna start, gaat ie uit. Als ie tijden het rijden aangaat, moet je hem even laten uitlezen bij de Opel garage..

Gr.
Remco

Opeltje (0) PRO, 20 jaar geleden

op contact hoort inderdaad dit lampje te branden...staat ook in de handleiding meen ik..als hij ook heeft gebrand onder het rijden en daarna nooit weer..zou ik me daar niet te druk over maken..maar als het lampje vaker onder het rijden gaat branden moet je hem even uit laten lezen bij de dealer...

sebastian_75 (0), 20 jaar geleden

allereerst hadden ze geen Opel moeten verkopen als ze er zo over praten, benzine inspuiting in motor word electronisch geregeld, de uitlaatgassen continu gemeten om een zo goed en schoon mogelijke verbranding te krijgen, wanneer er een slechte verbranding is in de motor is er dus ergens een storing in het systeem. Dit kan een enkele keer voorkomen maar niet continu.
groeten
Sebastian

BEERFED (0), 20 jaar geleden

Dit heb ik zelf ook al een dik jaar maar de garage kan bij het uitlezen niets vinden.

Natascha8049 (0), 20 jaar geleden

Heb hem laten uitlezen en nu blijkt dat de lambdasonde niet (goed) werkte. Is een nieuwe op gekomen en nu is het probleem over. Iedereen bedankt voor de reactie!
Groeten Natascha

Opeltje (0) PRO, 20 jaar geleden

you´re welkom...

bedankt voor je terugkoppeling..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.