Opel Astra F X1.6XEL: Startonderbreker + Centrale Vergrendeling

Bouwjaar: 1996

Hallo

Opnieuw een vraagje over mijn "Alarminstallatie". Heb eerder een posting gedaan over de onderbreker, omdat de reserve afstandsbediening defect is of opnieuw geprogrammeerd moet worden. Nu heb ik het systeem gevonden en afgelezen dat het inderdaad een BAS-322 is. Mooi, want op aangeven van Opeltje kan ik nu mooi de handleiding enzo van hun site afhalen. Nu rest mij nog het volgende:
De centrale kast zit links onder bij de bestuurderskant weggewerkt. Dus naast de hevel voor de motorkap. Ik heb die lijst/plint weggehaald en zie daar dus een hele kabelboom lopen. Zowel eentje die naar rechts afbuigt als een aftakking naar achteren. Nu is er een rood/blauwe kabel onderbroken en ik denk dat die naar de BAS toe gaat... Zou dit de aansturing voor de brandstofpomp kunnen zijn ? Dat is namelijk de enige onderbreker die er op zit. Ontsteking niet aangesloten denk ik, omdat die al in sleutel en contact zit. Nu wil ik of die onderbreker er af halen of een extra afstandsbediening aanschaffen. Maar de deurvergrendeling moet het wel blijven doen via afst.bed. Nu is mijn vraag. Als ik die rood/blauwe draad weer aan elkaar soldeer, is de onderbreker er dan tussenuit ? Met andere woorden: Kan iemand de kleurcodering achterhalen van de bedrading van brandstofpomprelais ?
En aansturing deurvergrendeling ??

Alvast bedankt...
Gr.
Remco

remco9422

Geplaatst door remco9422 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

Opeltje (0) PRO, 20 jaar geleden

de rood/blauwe is inderdaad vor de brandstofpomp...als dit de enigste onderbreking is kan dit dus..maar meestal wordt ook extra de startmotor of onsteking uitgeschakeld...

remco9422 (0) PRO, 20 jaar geleden

Opeltje, geweldig !! Mijn motortje loopt heel even als je hem start en de onderbreker is er nog op. Maar na een paar seconde pruttelt hij en slaat ie af. Als de startmotor/ontsteking onderbroken zou zijn, deed ie toch helemaal niks ? Dan zou ie toch niet aanslaan ??
Nog een opmerking over hoe CDV wordt aangestuurd ?? Zit die regelunit recht voor bij bijrijder ?

Gr.
Remco

Opeltje (0) PRO, 20 jaar geleden

je hebt gelijk als dit zo gaat....en de cpv regelunit zit inderdaad rv..aan bijrijders kant in de a stijl..

dupl-u-6749-5dd14851db06a+ned (0) PRO, 19 jaar geleden

Hoi,
Remco kun je mij vertellen, hoe ik een ander afstandsbediening van een bass 322 programeer, en ik vroeg me af als je op het knopje drukt gaat de deurvergrendeling dan open. want deze doet het bij mij niet weet niet of die het ooit gedaan heeft want ik heb deze auto pas. betreft ook een opel.

Rob9911 (0), 19 jaar geleden

Hoi Remco,

Kun je mij de link doorgeven waarop de installatiehandleiding staat van dit systeem. Ik heb al geruime tijd een BAS-322 in de kast liggen, maar heb geen installatiehandleiding en wil deze nu inbouwen in een andere auto.

Alvast bedankt.

groet,

Rob

remco9422 (0) PRO, 19 jaar geleden

Rob

Ik zie dat de site geen gegevens meer bevat van dit systeem. Wel heb ik nog een pdf file waarin de installatie beschreven staat. Dus geef even je mailadres op en dan stuur ik hem op..

Gr.
Remco

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

hij staat er nog wel..

http://www.asntechnologies.com/inbouwhan...

Rob9911 (0), 19 jaar geleden

Remco,

bedankt voor de moeite, maar ik heb de link van Opeltje gebruikt en werkt perfect. Van ASN-technologies heb ik nog steeds geen reactie ontvangen. Die hebben waarschijnlijk liever dat ik een nieuw systeem koop.

Groet,

Rob

remco9422 (0) PRO, 19 jaar geleden

Owkey, is dat probleem ook weer opgelost !!

Gr.
Remco

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.