Opel Astra: Motorstoringsdiagnoselampje, foutcode P1635-A, Opel Astra X2.0DT

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: X2.0DTL

We rijden al 2 jaar probleemloos in deze Astra maar sinds enkele maanden begint het diagnoselampje enkele seconden ma het starten te branden. Na enkele minuten gaat het uit en de rest vd dag geen probleem meer. Merk verder niets aan de motor.

Vanmiddag toch maar eens uitgelezen met een Autel diagnose apparaat en die geeft foutcode P1635-A> Glow device circuit general error.
Wanneer ik in het apparaat de code opzoek geeft ie aan > Engine Control Module Defective.

Iemand ervaring hiermee die kan aangeven of dit de oorzaak vh brandend lampje kan zijn en wat zou ik moeten vervangen ??

gino3755

Geplaatst door gino3755 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

henk benzinetank (0) PRO, 15 jaar geleden

1 of meer gloeibougies kapot.

Henk

gino3755 (0), 15 jaar geleden

Henk, zou ik dat dan niet moeten merken met starten? normaal gaat het voorgloei lampje alleen branden bij een bepaalde lage temperatuur en dat doet ie nog steeds niet dus dacht ik nix aan de hand. Starten gaat ook nog steeds perfect ???

henk benzinetank (0) PRO, 15 jaar geleden

Nee, met deze temperaturen merk je daar niet veel van, motor slaat normaal aan, en gloeit niet tot nauwelijks voor... Motor gloeit echter wel na, en dat resulteerd dus in een defectcode...

Henk

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.