Opel Vectra: Navigatie NCDR1100

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2,2

Is het waar dat de display van een navigatie een vaste gegoten stekker heeft?
De display zou defect zijn ( door een hobbeltje rijden geeft een flikkerend beeld) Dit displaytje alleen al zou rond de 1700,- euro kosten.
Nu begint de radio ook al storingen te vertonen. De boardcomputer werkt wel, de navigatie werkt ook ( de stem die het doorgeeft ) maar ik krijg geen beeld, behalve het main menu. Andere bewerkingen pakt hij niet of nauwelijks, houdt dit hooguit een seconde vast.....Zijn de onderdelen van dit systeem los te verkrijgen of ben ik gebonden aan een komplete nieuwe set. Met ander woorden kan ik bepaalde onderdelen uit/ van dit systeem laten reviseren?
Zo ja zijn er dan richtprijzen

wie oh wie? Ik ben bij 2 dealers geweest en het probleem voorgelegd maar ze proberen ( dat gevoel krijg ik) mij een nieuwe set te verkopen. De prijs weten ze echter nog niet!

Appie

Geplaatst door Appie (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

daninja (0) PRO, 18 jaar geleden

Kijk even op Ebay.de daar staan momenteel twee CIDs te koop.
Zorg wel dat je dezelfde lettercode hebt.
Als je een adres weet waar ze het repareren hoor ik het graag.

dupl-u-10737-5dd14999b6575+frkoi (0), 17 jaar geleden

Het probleem met OEM-toestellen is dat deze niet te repareren zijn, simpelweg omdat er vaak geen onderdeelnummers instaan of er is geen nummer waar iets met te bestellen is. Dealers vervangen alleen de apparaten, kapotte gaan steekproefgewijs terug naar de importeur, de meesten belanden in de kliko.
Voor het bedrag wat de dealer vraagt koop je vaak een beter aftermarket-toestel, wat meer kan en ook vaak technisch veel beter is. Bij jouw toestel zal er wel waarschijnlijk een los contact in zitten, dit is wel te repareren. Het bedrijf waar ik werk zou dit ook kunnen, en ook al zou dit niet meer te repareren zijn, dan zijn de kosten bij aanschaf van een ander systeem nihil. Mocht het een losse verbinding zijn dan zouden de kosten ong tussen de 20 tot 30 euro zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.