Opel Omega: navigatie (taal)instellingen veranderen vanzelf

Bouwjaar: 2003

Hallo, ik heb een probleem met een Opel Siemens navigatie, type NCDR 2015. Het volgende doet zich voor; de instellingen van het navigatie systeem zijn na een paar uur staan van de auto compleet weg. Dat wil zeggen, ik stel hem in op de Nederlandse taal, na een tijd stap ik in de wagen en zet het systeem weer aan, en staat hij op Italiaans! De radio voorkeuze blijft gewoon zoals hij was, daar verandert niets aan. Bij de dealer is de software opnieuw ingelezen, echter zonder resultaat. Heeft iemand een idee wat het probleem kan zijn?
Enige kenmerken: Opel Siemens NCDR 2015, Opel Omega 2003, kleurenscherm, instellingen navigatiesysteem veranderen.

jdinges

Geplaatst door jdinges (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Omega? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

gebruik je een niet originele/gebrande cd?

jdinges (0), 19 jaar geleden

Ik heb een back up cd gebruiktvan de 2004 cd, maar heb nu de orginele 2005-1 cd erin. Deze gebruik ik nadat de software bij de dealer opnieuw was ingelezen. Heeft dat ermee te maken dan?

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

sommige copy cd´s geven dit soort problemen. sterker nog...de nieuwe toestellen help je er mee om zeep!!!

jdinges (0), 19 jaar geleden

Ik begrijp niet dat een één op één kopie dit probleem (blijvend) kan veroorzaken, dat moet dan met een reset in de garage te verhelpen zijn? De garage zei mij toen ik de auto kocht zelfs dat de CD's te downloaden waren.....Ik heb echter alleen mijn orginele gekopieerd om hem lekker thuis in de kast te kunnen laten, ik gebruik nu wel de orginele CD na de problemen. Is er een oplossing voor het taalprobleem, verder werkt het systeem prima. Als de auto even staat blijft de taal op Nederlands, alleen na een nacht staan verspringt de taal weer naar Italiaans.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Omega of stel zelf een nieuwe vraag.