Opel Combo 1997: Nieuw contactslot

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Motorcode: 17

Hoi ieder, ik heb het contactslot moeten vervangen maar krijg de wagen nu niet maar aan de praat met deze ander contactsleutels, er lijkt hier een onderbreker onder het slot te zitten. Kan dit omzeilt worden of wat moet er gebeuren zodat dit werkt. Met het oude slot erin draait de motor nog wel. Gaarne jullie advies. mvg hugo

losseke

Geplaatst door losseke (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Combo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Punt (35) PRO, 10 jaar geleden

Is de sleutel ook nieuw ???????/ Bouw anders het slot om naar de oude sleutel of zet de transponter over.

Succes.

losseke (0), 10 jaar geleden

Hoi Punt, Ja het is een nieuw slot met 2 bijbehorende sleutels. euu transponder? hoe bedoel je.

garage van horne3459 (0) PRO, 10 jaar geleden

er zit een transponderchip in de oude sleutel "klein zwart blokje van 5x10 m", deze moet je omzetten in de nieuwe sleutel

losseke (0), 10 jaar geleden

Ach zo, ik heb het gevonden maar heb maar 1 sleutel van het vorige slot. Nu heb ik de chip eruit gehaald en zal deze dan op dat zwart blokje kleven zodat ik beide sleutels van het nieuwe slot kan gebruiken, net eens getest en het werkt. Dus mijn dank voor de info beiden en dit is dus ook opgelost.

check

Beste antwoord, geplaatst door losseke (0), 10 jaar geleden

Dus de oplossing is, chip uit de oude sleutel gehaald en op het zwart blokje gekleefd onder het contactslot , was wel ff zoeken naar de juiste positie maar het werkt. Opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Combo of stel zelf een nieuwe vraag.