Opel Omega: noodloop?

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Diesel, Motorcode: 25td

Het gaat over een automaat, als ik afrem op motor shokt hij even rond de 65km per uur, precies tussen 2 versnellingen in, gebeurt enkel bij afremmen motor, en flikkert het lampje van motorelektronica, ben hem gaan laten uitlezen en geeft geen foutcodes. 1 keer noodloop gehad maar max 5 seconden, direkt gestopt en was weer weg. Wie weet raad? Bedankt

dennis2079

Geplaatst door dennis2079 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Omega? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

dennis2079 (0), 16 jaar geleden

gisteren EGR, intercooler en inlaatspruitstuk gekuist. Zat vol smurrie, ongelooflijk eigenlijk. Dacht daarmee het probleem van stotteren op te lossen maar noppes. Toch raar dat hij dit enkel doet tussen 65 en 80 km per uur voor de rest rijd hij zalig. Ben aan het overwegen andere automaatolie in de bak te doen, misschien dat het daar aan ligt?

dennis2079 (0), 16 jaar geleden

Nu al enige tijd geen storingslampje meer gehad maar hij blijft toch stotteren tussen 65 en 80, doet dit ook niet altijd, raar maar waar. Deze morgend wel en deze avond niet. Misschien slecht contact of kabelbreuk? Heb vorige nog de fiches aan de motor losgedaan en contactspray gespoten.

berendonck (0) PRO, 16 jaar geleden

Is je bak boven je radiateur wel heel, maakt deel uit van je inlaat en gaan vaak kapot, en gooien daar dan ook olie uit (van de turbo).

dennis2079 (0), 16 jaar geleden

ja is nog heel(toch plastic stuk waar turbo diesel opstaat) heb ik pas nog eraf gehaald om te kuisen.

berendonck (0) PRO, 16 jaar geleden

Ja dat is hem.

Vraag eens aan een BMW specialist (het is immers een BMW motor).

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Omega of stel zelf een nieuwe vraag.