Opel Omega: olie uit de versnellingsbak

Bouwjaar: 1996

Hallo,

ik heb een omega b uit 1996 gekocht, 2.0 16v automaat en nu zit er olie onderaan de versnellingsbak. Het is niet echt heel veel, maar toch hoort het niet, en het kan een dure reperatie worden om het te fiksen. Nu heb ik nog garantie op die auto, hoe kan ik de garage zo ver krijgen dat ze het echt maken?

groetjes

Peter

citycruiser

Geplaatst door citycruiser (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Omega? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Hans4040 (335) PRO, 18 jaar geleden

Gewoon een beroep doen op de garantie.
BOVAG garantie neem ik aan?
Als ze het niet doen , neem je kontakt op met de BOVAG.

mvg,
Hans.

citycruiser (0), 18 jaar geleden

Hallo Hans,

bedankt voor je antwoord. Het is als volgt afgelopen: De eerste keer werd het probleem ontkend. "Het was maar weinig olie" Ze hebben de bouten iets aangedraaid. Op mijn opmerking dat ik in de gaten zou houden of het nu was opgelost, werd gezegd dat dat niet nodig was. Na enkele weken was het echter veel erger geworden. En toen werd het dus zonder gezeur gerepareerd: achterste krukaskering is vervangen. Ik zal het nog een keer bekijken, maar ik verwacht dat het probleem is opgelost. Ik moet zeggen, een hele meevaller!

groet

Peter

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Omega of stel zelf een nieuwe vraag.