Opel Agila: opel agila verliest koelvloeistof

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1200

De temperatuur loopt snel op en dan gooit de auto de koelvloeistof eruit. De termostaat was kapot en ik dacht dat dit het probleem was maar dat is dus niet zo. Er zit geen olie in de koelvloeistof en ook geen koelvloeistof bij de olie. het oliepeil is goed en de motor schoon. Hij rookt niet en loopt verder netjes. Heeft iemand een idee wat dit zou kunnen zijn? Oh ja voor dat de termostaat vernieuwt was sloeg de ven niet aan maar nu de termostaat weer werkt slaat de ven wel aan.

bart1974joep

Geplaatst door bart1974joep , lid sinds 10 jaar geleden

🌟 Black Friday Superdeals bij Coolblue! 🛍️
Mis het niet! Scoor ongelooflijke kortingen op elektronica en witgoed tijdens de Black Friday uitverkoop bij Coolblue. Beperkte tijd, ongekende aanbiedingen. Klik en bespaar nu op jouw favoriete producten!

3 Reacties

kaleido 1 PRO, 10 jaar geleden

Goed ontlucht ?
Waterpomp werkt ?
Anders zou ik zeggen , koppakking defect.
Als je de dop van het exspansietankje eraf draaidt als de motor koud is , en je start dan de auto , en de koelvloeistof komt er meteen uit , dan weet je het.

bart1974joep, 10 jaar geleden

Beste Kaleido 1, Het eerste wat jij schreef was is hij goed ontlucht. Ik dacht dat dat vanzelf ging bij nieuwere auto's maar dat was dus het probleem. Na het systeem te hebben ontlucht is het probleem verholpen. je bent een kanjer en komt zeker in mijn testament, je zult er wel niets van horen als ik er niet meer ben maar toch. Bedankt

kaleido 1 PRO, 10 jaar geleden

Mooi , je mag nu alvast wel beginnen met zo af en toe wat over te maken , heb ik geen probleem mee , hoef je het testament ook niet aan te passen ha ha.
Gr. Ferrie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Agila of stel zelf een nieuwe vraag.