Opel Astra: Opel Astra F slaat elke keer aan het eind van de straat af :S

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Hoi,

ik heb een nogal raar probleem.

elke keer bij het einde v/d straat slaat mn auto af, als ik 'm dan weer opnieuw wil starten moet ik ff flink gas erbij geven en dan start ie weer , als ik dan het gas in trap is het net of ie iets inhoud, en vervolgens rijd ie weer normaal.

Dit gebeurt op het moment dat ik de koppeling intrap en ga remmen , dan voel ik al dat ie bijna af gaat slaan, als ik wat gas bij blijf geven dan gaat het soms wel goed. Na dit 1 keer gehad te hebben rijd de auto wel weer gewoon, maar het gebeurt elke keer als ik de auto koud start, en elke keer aan het eind v/d straat (die mensen zullen wel denken heb je 'm weer).

Ik heb al een nieuwe accu geplaatst , mijn oude was stuk, ik dacht dat hiermee het probleem wel verholpen was , maar dat is dus niet zo. Overigens doet mn auto dit niet altijd, meestal als het toch wat kouder is.

Ook als ik 'm eerst even stationair laat lopen, is er niets aan de hand, hij doet het dus alleen als ik met een koude motor weg rij.


Kan iemand mij misschien vertellen wat het probleem zou kunnen zijn ???

Ik probeer het eerst een beetje zelf op te lossen voordat ik naar de garage ga.

michael1984

Geplaatst door michael1984 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

hennep (0), 16 jaar geleden

waarschijnlijk gasklephuis vies stappenmotor vies en/of ontluchtingspijpje dicht bekijk deze afbeelding maar eens ( deze is wel van een vectra )
http://problemcar.nl/viewtopic.php?id=93... dit reinigen met remmenreiniger

Petje57 (0) PRO, 16 jaar geleden

Vermoed eerder dat de ontstekingsmoduul hier problemen geeft. Zit onder de bobine met een brede stekker. Is een vaker voorkomend euvel.

Gr.

michael1984 (0), 16 jaar geleden

ok bedankt gaan we daar naar kijken, verdere oplossingen altijd welkom

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.