Opel Corsa: opel corsa 1.4i 16v sport

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4i16v

hallo allemaal,
ik heb iets meer dan een week geleden een opel corsa 1.4i16v sport uit `94 aangeschaft.na ongeveer een weekje zonder problemen rondgereden te hebben knapte ineens de km teller kabel.dit gebeurde op de snelweg en er war eigenlijk niets aan de hand.ik kom daarna de snelweg af bij de stoplichten management lampje gaat branden en de auto slaat af.hierna start de auto wel weer en volgende stoplichten zelfde verhaal.
nu hoorde ik van een maatje dat waarschijnlijk de motor afslaat omdat hij geen snelheidssignaal ontvangt.nu is mijn vraag?

klopt dit verhaal??
en gelijk volgende vraag,het gedeelte dat het blok ingaat is nog goed het is het gedeelte dat de teller ingaat wat kapot is.is dit met een beetje handigheid zelf te maken.

alvast bedankt voor alle reacties die komen gaan.

groet m jansen

Geplaatst door

jansuuuh (0)

al 16 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?i...

We stellen feedback zeer op prijs..................

Gr. paul

P. Kelder 0
badge

15 jaar

inderdaad, dat verhaal klopt, weet niet zeker, maar denk dat de kabel uit 1 stuk is, dus je gaat zowieso, het stuk dat de bak ingaat ook moeten lossen

zijn twee delen

kleijn 0

15 jaar

hey daar ben ik weer.bedankt voor de antwoorden zover.heb om andere oorzaken uit te sluiten de auto een grote beurt gegeven zodat het in elk geval niet aan de filter ligt.
ben ook al een beetje aant rondbellen geweest maar ik kan geen km teller kabel vinden.is deze alleen te verkrijgen via de opel dealer of heeft iemand van jullie misschien nog een suggestie?
ik ben woonachtig in rotterdam misschien dat een van jullie een adresje weet in rotterdam.
alvast bedankt.
groet m jansen

jansuuuh 0

15 jaar

nou ik weetniet wat duur is ik woon ook r kerk maar in de spaanse polder zit kooy zo,n kabel kost dacht ik 35 euro zijn twee delen dsat kan je de kop toch niet kosten en anders nee dat mag niet doe wel per email

kleijn 0

15 jaar

www.onderdelenlijn.nl het is hier geen winkel!

alfons262 0
badge

15 jaar

[quote=alfons262]www.onderdelenlijn.nl het is hier geen winkel![/quote]
heeft die al geprobeerd

kleijn 0

15 jaar

bedoel je met kooy misschien kooiman?die weet ik wel te zitten.en kan me idd de kop niet kosten en het moet toch gemaakt worden.

jansuuuh 0

15 jaar

mag hier geen reclame maken maar e mail is onderweg

kleijn 0

15 jaar

oke hartstikke bedankt voor je mailtje.ga er eens naartoe bellen.groet m jansen

jansuuuh 0

15 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.