Opel Opel kadet E Cabrio c2.one GSI u9: Opel kadett cabrio

Bouwjaar: 1990

Hoi,
Ik heb wat wijs advies nodig. Ik rij in een Opel Kadett E Cabrio c2.one GSI u9 oftwel Opel kadett GSI 2.0 8v uit het jaar 1990 van de maand April. Al een enige tijd gebruik ik de auto met de

volgende kuren:
- Bij het rijden gaat het motorverklikkerlicht branden en meteen daarna houd hij zich in en stortert heel erg.

Sinds eergisteren:
- Ik heb net aan 20 a 30 km gereden maar me benzine indicator geeft aan aslof ik al één derde van de tank heb gebruikt terwijl ik dezelfde dag nog de hele tank vol heb gegooit.

Sinds gisteren:
- Ik reed rond de 55 km per uur en opeens sloeg de motor af. ik ben gestopt en bij de tweede keer wou hij pas starten. de tank was nog ruim voldoende gevuld.

Al deze problemen doen zich voor ongeacht de motor koud of warm is. Ik hoop dat iemand wat goede tips kan geven over de problemen en of advies kan geven of het de moeite waard is om het te laten maken.

PS. Als er meer informatie over de auto nodig is dan moet je het maar laten weten. Alle informatie wat ik gegeven heb is wat ik er zoal van af weet ik hoop dat dat genoeg is.

Groeten,

OpelGSI

Geplaatst door OpelGSI (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Kadett? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

ComTech (0), 20 jaar geleden

Alleerst over het lampje wat gaat branden laat hem even bij de dealer uitlezen en je weet meestal gelijk wat er aan de hand is.
2e het afslaan komt meestal door de LFR klep. (stationaire regelklep) deze is dan vuil. Schoonmaken biedt meestal de oplossing .

OpelGSI (0), 20 jaar geleden

Bedankt voor de snelle reactie.
alleen was ik vergeten te melden mischien wel nuttig om te weten als ik gas geef of me gas los laat dan stortert hij het ergst en bij het wegrijden slaat hij ook af maar dat is ook sinds gisteren. is dit mischien nog van belang?

Opeltje (0) PRO, 20 jaar geleden

uit laten lezen bij de dealer...

OpelGSI (0), 20 jaar geleden

Bedankt, voor de reacties. De afspraak met de dealer is gemaakt om het te laten uitlezen.

Opeltje (0) PRO, 20 jaar geleden

laat je de afloop nog even weten?

OpelGSI (0), 20 jaar geleden

Ben vannochtend naar de Opel dealer geweest en heb hem daar laten uitlezen. Er was kortsluiting waardoor de een injectie niet genoeg benzine kreeg. Ze hebben meteen een noodreparatie gedaan en nu loopt ie weer goed. Ook was er een slangetje die bijna stuk is en die heb ik meteen bijbesteld.

Kap opengegooid en lekker een rondje gereden en het is ook nog is lekker weer.

Bedankt voor jullie advies

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Kadett of stel zelf een nieuwe vraag.