Opel Kadett: Opel Kadett E 1.6 Cabrio uit 1989

Bouwjaar: 1989, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Beste mensen,

Wij hebben sinds kort een opel kadett cabrio uit 1989 gekocht, hij rijdt heerlijk alleen als de motor warm is en je afremt slaat de motor af, de laatste dagen slaat hij zelfs al af als je schakeld..... Wat zou dit kunnen zijn en zit er een computer in de auto die we kunnen uitlezen?(opcom)? Ik heb een vagcom obd2 stekker, kan ik deze gebruiken met opcom software en waar zit de aansluiting hiervoor?

Groet!
Brambino

brambino

Geplaatst door brambino (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Kadett? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kleijn (0), 12 jaar geleden

laat eens naar je onsteking kijken
met name de hall sensor

oldford (0) PRO, 12 jaar geleden

Opcom kun je niet gebruiken met een Vagcom-kabel, die heeft zijn eigen kabel nodig.
Opcom begint pas in 1996 en heeft eigenlijk alleen ondersteuning voor motoren vanaf dat bouwjaar met een 16-polige diagnosestekker.
Als er al een diagnosestekker in jouw auto zit dan is dat een 10-polige. Waarschijnlijk onder de motorkap te vinden.
Er waren wel 1,6 liter motoren die je kunt uitlezen. Mogelijk kun je het zelf. Zie: http://www.topbuzz.co.uk/info/fault_code...
Kadett staat er wel niet bij, maar sommige van die motoren zaten ook in de Vectra-A. Geeft je alleen foutcodes en niets meer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Kadett of stel zelf een nieuwe vraag.