Opel Signum: opelsignum 2.2 cosmo houd in het is net of ie een cilinder minde

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.2

mijn opel houd in net of loopt ie op 3 cilinders en bij gas geven houdt ie ook in in maakt ie herrie.opel signum is 2005 heb hem nu een jaar en heb al 2600 euro aan kosten gemaakt bij opel dealer nieuwe bobine nieuwe dynamo en noem maar op nu zegt de opel dealer dat er een nieuwe ketting om heen moet heeft 150000 km op de teller mijn vraag is .is dit normaal wie heeft hier een antwoord op heb bij een andere garage gevraagd en die zegt van niet dit grapje moest ook weer 800 euro kosten en wie zegt dat dan het probleem verholpen is?

tjerkbijma1

Geplaatst door tjerkbijma1 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Signum? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

audi1979 (0), 12 jaar geleden

als je de probleem wilt weten gewoon je wagen laten uitlezen dan staat alle probleem van je wagen erop meeste garagist zijn meetal raden wat de problemen zijn van je wagen uitlezen zal je rond 50 - 80 euro kosten zo bespaar je ook tijd bij het repareren van je wagen dan je goedkooper uitkomen

oldford (0) PRO, 12 jaar geleden

Met een motor die op 3 cylinders loopt, moet het foutlampje (MIL) knipperen. Werkt dat lampje wel? Gaat het branden bij contact aan?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Signum of stel zelf een nieuwe vraag.