Opel Astra: piepende remmen

Bouwjaar: 1999

geachte lezers ik heb een opel astra g uit 1999 en nou is het probleem als ik na een kwartiertje rijden de rem in trap gaat deze piepen, dus ik dacht nieuwe remblokken maar nee het piepen gaat vervolgens niet meer weg pas na enige tijd stil gestaan te hebben houd het weer even op om vervolgens later weer terug te komen, kan dit kwaad of gaat dit vanzelf weer over.
groeten sebassie

sebassie

Geplaatst door sebassie (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

tijne (0), 19 jaar geleden

hey sebas,

ik zou er toch even naar laten kijken denk dat het niet ernstig is maar toch het zijn de belangrijkste dingen aan je auto en dat mag je nooit vergeten.

gr tijne

mvdkant (0), 19 jaar geleden

piepende remmen zijn doorgaans afkomstig van de achterremmen en komt veelvuldig voor bij veel rijden in stadsverkeer dus veel remmen. hierbij slijten de remblokken en dat stof dat er vanaf komt veroorzaakt het gepiep. voor mijn werk rij ik dagelijks 40 km stadsverkeer en of ik nu een nissan vanette bus heb of een vw caddy op een combo, ze piepen allemaal dat het een lieve lust is. kan verder geen kwaad afgezien van je trommelvliezen.

remedie is schoonmaken.

gr.
martin.

MartijnGR (0) PRO, 19 jaar geleden

De remblokken achter in de remtrommel iets schuin afkanten wil weleens helpen...

sjaantje (0), 19 jaar geleden

verleden week naar opel dealer geweest zij zeiden mij dat mijn blokken plus schijfen voor in orde waren dus zou vanzelf over gaan , maar ging niet over ik naar andere opel dealer gegaan en zij constateerde dat de schijven en de blokken totaal versleten waren. dus meteen laten vervangen omdat ik elke dag zo`n 200 km rij dus uiteindelijk is het probleem weer verholpen vriendelijk bedankt voor jullie aanwijzingen. groeten sebas

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.