Opel Astra H: Plafondverlichting dimt niet meer en blijft branden......

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.7 DTHI

Mijn plafond binnenverlichting dimt niet meer en blijft voluit branden, deuren worden wel allemaal dicht gededecteerd en schakelaartje plafondverlichting is niet ingedrukt, dus zo makkelijk is het probleem niet.
Ik heb al heel wat afgelezen hier op de site en kom bij twee mogelijkheden terecht, de "REC" en het "Multitimer" , maar deze beide worden verder niet verduidelijkt, kan hierover iemand wat meer uitleg geven of kent iemand dit probleem en kent de oplossing???
Wat bedoeld men met de REC en waar en hoe ziet de Multitimer eruit.....
Bedankt alvast,
Johnny.

JohnnyB

Geplaatst door JohnnyB (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

henk benzinetank (0) PRO, 16 jaar geleden

Al vaker meegemaakt dat het REC deze problemen geeft, is het achterste elektrische unit, zit ter hoogte van je linker achterlicht...
Is echter een stuurapparaat wat geprogrameerd moet worden met een Tech 2, en uitwisselen is eigenlijk niet mogelijk. (Is wel mogelijk, maar dan moet je "nieuwe rec" in de donnor auto gereset worden ook weer met een tech2. doe je dit niet, dan kunnen jou huidige instellingen niet geprogrammeerd worden.) bovendien heb je een security-code van je auto nodig.(en als je dus uit een andere auto zou willen overzetten, ook de sec-code van de donnor-auto).

Henk

JohnnyB (0), 16 jaar geleden

Hoi Henk,
bedankt, zal er dan maar even mee naar de plaatselijke opel-dealer rijden denk ik.
Bedankt voor jouw vlugge reply !!!
Johnny.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.