Opel Astra 1.816V: pomp airco krijgt geen spanning

Bouwjaar: 1999

De airco van mijn astra koelt niet meer. De druk is nagekeken en die is goed. Ook de regelunit is nagekeken, en inmiddels is duidelijk dat die wel signaal geeft naar de pomp, maar bij de pomp zelf is er geen 12 Volt. Loopt dit signaal nog via een relais soms? En waar kan ik dit vinden? De zekeringen zijn allemaal nagemeten, en zijn in orde. Of kan er misschien nog een andere oorzaak zijn?

Eddy16

Geplaatst door Eddy16 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

desire (0) PRO, 19 jaar geleden

aangezien de airco niet werkt kan je geen goede diagnase van de drukken geven allen maar een indicatie van de hoeveelheid r134
ik zou de trinaire drukschakellar maar eens controleren want het signaal komt rechtstreeks uit de regelmodule anders de koppeling van de compressor rechtstreeks sturen dan kan je wel een goede diagnose maken maar niet te lang want je hebt geen drukbeveiliging. groetjes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.