Opel Vectra: problemen met automaat vectra c vanaf 2004

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 CDTI

Wie heeft er allemaal klachten met zijn AF40 automaat gehad? Ik heb het volgende probleem bij het schakelen naar de D duurt dit erg lang en gaat dit met een grote schok. De automaat wordt inmiddels gereviseerd, de C1 koppeling is defect. Volgens het revisie bedrijf een zeer veel voorkomend probleem van deze bak en gebeurt eigenlijk bij alle bakken tussen de 60K km en 200K km (niet alleen bij opel)

Naar mening is er een slecht product geleverd je koop namelijk geen auto waarvan je weet dat deze binnen 200K km een reparatie nodig heeft van ca €4000,-

Ik wil graag weten of andere mensen deze (of een andere) klacht hebben gehad en hoe opel dit bij hun heeft op gelost of niet...

jaszon

Geplaatst door jaszon (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

bassie138 (0), 14 jaar geleden

wat voor een klachten heb je dan

gr sebastiaan

moderator (0) PRO, 14 jaar geleden

[quote=jaszon]Wie heeft er allemaal klachten met zijn automaat gehad?[/quote]
Graag wel concrete TECHNISCHE vraag (vragen) stellen alwaar deze site ook voor bedoeld is en niet gebruiken als verzamelplek van klachten om die als bewijsvoering voor je zelf te hanteren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.