Opel Astra: Punten waar je moet opletten bij aankoop van een astra 1.6

Bouwjaar: 1999

-

Rudolfmeijer

Geplaatst door Rudolfmeijer (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

wageral (0), 19 jaar geleden

Rudolph,zoals elke auto heeft ook een Astra wel wat puntjes waar je op moet letten. Loop eens dit forum na met meldingen van Astra's. Mijn ervaringen zijn positief, de volgende wordt er zeker weer een. Een fijne auto! Let er bij aankoop even op dat de koplampen niet vochtig zijn van binnen. En ook de dashboardlampjes en de verlichting van de middenconsole wil nogal eens uitvallen. Is trouwens allemaal goed te verhelpen hoor maar als je hem toch koopt kan je het beter meteen even laten maken. Tja, en dan verder de gebruikelijke dingen waar je op moet letten: Dat ie niet is "afgetrapt", geen olielekkages zichtbaar zijn, banden en dergelijke. Ook zou je een aankoopkeuring kunnen laten uitvoeren. Zijn wel kosten aan verbonden maar dan weet je zeker wat je koopt.
Mocht je besluiten om hem te kopen: welkom bij de club en heel veel plezier met je nieuwe aanwinst.
Groet, Ger

pe3hmp (0) PRO, 19 jaar geleden

Gewoon een ANWB keuring laten doen dan heb je in iedergeval een beetje zekerheid.
tot nu toe heb ik nog niet echt probleempunten kunnen vinden aan mijn astra uit 1999 stationwagon behalve geluid van de achterbanden.
Ik vraag me wel af of het een sport verzie is, het is namelijk maar een 8 klepper....

woesch (0), 19 jaar geleden

Controleer ook onder een proefrit de vering. Bij sommige types kan er wel eens een rommelend geluid te horen zijn. Dat wil niet per definitie zeggen dat ze slecht zijn, maar het is een irritant geluid. En precies wat Ger hierboven al beschreef, de volgende als mijn budget het toelaat wordt er zeker weer een. Prima wagen, goede wegligging en in mijn geval een 2.0 diesel zuinig.... Al zou ik de volgende keer kiezen voor een dti in plaats van een di.

Rudolfmeijer (0), 19 jaar geleden

-

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.