Opel Astra: Rare geluiden Astra 1.7 dti

Bouwjaar: 2001

Wie weet raad???
Ik heb sinds kort een Astra diesel, vanaf het begin hoor ik een ratelend geluid bij een snelheid van 50 Km/h (rechter voorwiel).
Sinds kort hoor ik bij het remmen een geluid van noem het maar ijzer op ijzer. De auto is terug geweest bij de garage, maar die hebben niks kunnen ontdekken (zelfs niet na het vervangen van de wiellager)zelf heb ik het reservewiel er op gelegd, maar dat was het probleem ook niet !!!!!!!
Het garage bedrijf staat ook voor een raadsel...........

dupl-u-18123-5dd1497ab609b+herald

Geplaatst door dupl-u-18123-5dd1497ab609b+herald (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Michel7728 (0), 18 jaar geleden

"Sinds kort hoor ik bij het remmen een geluid van noem het maar ijzer op ijzer"

Zijn de remblokjes niet op? of kromme remschijven?

dupl-u-18123-5dd1497ab609b+herald (0), 18 jaar geleden

Volgende week gaat de auto voor een 2 daagse reparatie naar de garage terug, remblokken en schrijven zijn nieuw, vorige week zijn ze gereinigd !!!!! mocht niet baten. Het ratellend geluid bij 50 km/u heeft naar mijn mening met de koppeling te maken als je de koppeling intrapt tijdens het geluid dan is het weg, laat je de koppeling weer opkomen dan is het geluid er ook weer, heb garage duidelijk gemaakt dat volgende week de problemen moeten zijn verholpen, zoniet dan wil ik het aankoop bedrag van de auto terug ( 12 mnd garantie, net 2 mnd in mijn bezit)

Michel7728 (0), 18 jaar geleden

suc6 ermee dan!!

Hopenlijk wordt het probleem verholpen....

dupl-u-18123-5dd1497ab609b+herald (0), 18 jaar geleden

Inmiddels 7 maand verder en de problemen zijn er nog.....
de DEALER vind mij schijnbaar een miereneuker en zegt elke keer dat er niks mis is met de auto. A.s. dinsdag gaat de auto naar een onafhankelijk autobedrijf voor een "garantiekeuring" met die bevindingen sla ik de DEALER om de oren. Nu is er ook nog een probleem bijgekomen met de stabilisatierubbers. Waarvan de DEALER zegt dat invetten / insmeren afdoende is !!!!!!!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.